Izdelki za izboljšanje počutja

Naše življenje se odvija z nadzvočno hitrostjo. Časa za umirjanje uma in telesa je vse manj. Vsakodnevni stres nam povzroča motnje v energetskem polju, kar pomeni, da nam primanjkuje življenjske energije, kar lahko povzroči bolezenska stanja. Z uporabo naših izdelkov boste ponovno vzpostavili življenjsko energijo v ravnovesje in s tem pripomogli k izboljšanju vašega počutja.

Preberi več

Hladni laser za dobro počutje

Hladni laser deluje na osnovi pretvarjanja optične energije v notranjo. Njegovo delovanje vpliva na zniževanje ravni sladkorja in maščob v krvi, zniževanje krvnega tlaka, na izboljšanje viskoznosti krvi, izboljšuje se mikro cirkulacijo, aktivira različne encime in spodbuja delovanje nadledvične žleze. V kolikor povzamemo, s svojim delovanjem uravnava ravnovesje v telesu, kar vpliva na izboljšanje počutja.

Visok krvni sladkor, povišan holesterol, visok krvni tlak, slabo viskoznost krvi, različne vrste rinitisa, akutni rinitis, sinuzitis, nosne polipe in drugo. Sonde za ušesa blagodejno vplivajo na zvonenje ali šumenje v ušesih, vnetje ušes ali nenadno naglušnost, ki jo povzroči virus, infekcija, motnja krvnega obtoka ali avtoimunska bolezen. Blazinica vpliva na lajšanje bolečin, vnetij, krajša okrevanje po poškodbah tkiva, lajša sindroma diabetičnega stopala. Ustna sonda vpliva na razjede v ustni votlini, afte, vnete dlesni, smrčanje.
Tovrstna laserska terapija je zelo primerna za generacijo srednjih let in starejšo generacijo. Priporočljiva pa je tudi za uporabo pri otrocih, ki imajo povišan holesterol ali rinitis in občutljivo nosno sluznico zaradi različnih alergij, kot na primer na cvetni prah in podobno.
Cena:

Ostali dodatki:

Ustna sonda

Cena: 20,00 

Blazinica

Cena: 20,00 

Sondi za ušesa

Cena: 20,00 

Harmonizator za mirno spanje

Harmonizator za mirno spanje s pomočjo elektro stimulacije spodbuja sistem možganskih robov in tako vpliva na izboljšanje delovanja možganskih valov, preko katerih možgani prepoznavajo pozitivna čustva in aktivnosti. Tako lahko možgani uravnavajo njihovo dejavnost ter postopoma izboljšujejo vaše počutje, s čemer se jača imunski sistem in lajšajo psihične težave.

Izboljšanje fizičnega in psihičnega počutja. Izboljša se kvaliteta spanca ter zmanjša težave s tesnobo, utrujenostjo, migrenami, napetostmi v glavi in depresijo.
V pripomoček priklopite priložene slušalke in nastavite intervale delovanja na jakost po meri posameznika, nato slušalke vstavite v ušesa in se prepustite delovanju.
Vsem, ki imajo težave s spanjem, utrujenostjo, migrenami, tesnobo, depresijo. Starost uporabnika ni omejena, lahko ga uporabljajo tako otroci od 10 let naprej kot tudi odrasli.
Cena: 188,00 
Preberi več

Prednosti nakupa v spletni trgovini

Varen nakup

Brezplačna dostava za naročila nad 100€

Primerno za vso družino

Boljše počutje in spanje

1
Košarica
Ustna sonda20,00 
-
+
Znesek
20,00 
Za plačilo
23,90 
Nadaljujte z nakupi